BeSTIR


Martijn van der Wurff
Voorzitter

Lieve Leden,

Mijn naam is Martijn van der Wurff, 23 jaar, en nu de eerste voorzitter van onze jonge vereniging. Naast Technische Informatica studeer ik ook nog Psychologie, aan de universiteit in Leiden. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje, ren ik af en toe een stukje en maak ik zo nu en dan ook nog eens foto’s.

Als voorzitter ligt mijn verantwoordelijkheid in het voorbereiden van de bestuursvergaderingen. Daarnaast ben ik ook de contact persoon voor de HRO en naar andere verenigingen toe.

Mijn doel binnen de vereniging is om S.T.I.R. uit te laten groeien tot iets groots en moois. Een vereniging waar iedereen zich bij thuis voelt en waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Ook wil ik er voor zorgen dat we de vetste activiteiten kunnen ondernemen. Dus heb je een goed idee, zin in een biertje of zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom even langs en dan kijken we wat er mogelijk is binnen S.T.I.R.!

Veel plezier!

Glenn Kroeze
Penningmeester

Beste leden,

Ik ben Glenn Kroeze, 19 jaar, 2e-jaars TI-er en sinds het opzetten van S.T.I.R. jullie penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële uitgaven en inkomsten van de vereniging. Isay Konter en Yoshua Nahar houden als kascommissie toezicht op mijn acties als penningmeester.

Mijn visie voor S.T.I.R. is een vereniging waarin alle TI studenten, docenten en verdere betrokkenen met elkaar in contact kunnen komen in informele sfeer, maar daarnaast ook kunnen meedoen met activiteiten zoals uitjes, en kunnen leren van ervaren gastsprekers.

Ik hoop dat we jullie een toffe tijd kunnen bieden!

Hans de Rooij
Secretaris

Waarde leden,

Virtuoos, gevat en grammaticacontrole voor de voorzitter, dat is hoe je mij kunt omschrijven. Ik ben Hans de Rooij, 22 jaar en ik ben de secretaris van S.T.I.R. Ik ben eerstejaars TI’er en veelstejaars student. Het is mijn taak om de notulen te verzorgen van de vergaderingen en om contact te onthouden met verschillende externe partijen. Ook ben ik samen met Jelle van Hengel verantwoordelijk voor de ledenadministratie.

Wat ik met S.T.I.R. wil bereiken is ervoor zorgen dat iedereen tijdens zijn studententijd op onze geweldige opleiding de tijd van zijn leven gaat hebben. Iedereen moet lekker zichzelf kunnen zijn en lekker met iedereen van de opleiding kunnen chillen. Maar het moet natuurlijk niet alleen lang leve de lol zijn, we willen ook gastcolleges en andere inhoudelijke activiteiten organiseren.

Al met al is het belangrijkste dat we er met z’n allen een leuke tijd van gaan maken.

Scroll to top