STIR: Voorzitter activiteitencommissie

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

STIR: Voorzitter activiteitencommissie

Vind jij het leuk om evenementen te organiseren, weet je hoe je mensen efficient aan moet sturen, heb je een proactieve houding en ambitie? Dan is STIR op zoek naar jou!

STIR is op zoek naar een enthousiaste activiteitenvoorzitter die het leuk vindt om de activiteiten van STIR te organiseren. Dit betekent het organiseren van gastcolleges, borrels en gamenights, maar ook de jaarlijkse studiereis en het introductiekamp voor de nieuwe eerstejaars.

Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten en je stelt je eigen team samen. Je hebt de vrijheid om te kiezen met wie je graag samenwerkt en je krijgt voor je plannen budget indien nodig.

Van een activiteitenvoorzitter vragen we het volgende:

  • Ervaring in een bestuursfunctie is een pre, maar niet noodzakelijk. Een voorbeeld is de leerlingenraad op je middelbare school of een functie in een vereniging.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed; je hoeft geen cijfers voor te leggen en we nemen geen toetsen bij je af, maar we verwachten wel een fatsoenlijke motivatiebrief.
  • Je kunt goed zelfstandig werken; je legt verantwoording af over je acties, maar kunt in principe op eigen initiatief werken.
  • Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij een actieve en gezellige studievereniging.

In ruil hebben wij natuurlijk de volgende dingen voor je:

  • Je krijgt de kans om ervaring op te doen; je leert mensen aansturen en alle aspecten van het organiseren van activiteiten te beheersen.
  • Je krijgt de kans om je grootse ideeen uit te werken. Als je budget nodig hebt, is dat beschikbaar. Daarnaast werken we met coole bedrijven die je kunnen helpen.
  • Je hebt gegarandeerd een plaats bij coole evenementen; als we een maximum aantal plaatsen hebben voor workshops en hoorcolleges bijvoorbeeld, hoef jij je geen zorgen te maken om een plaats.
  • Je lidmaatschap van STIR is gratis; als je al hebt betaald, betalen we het gewoon aan je terug.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op! Vragen en sollicitaties kunnen naar voorzitter@stirotterdam.nl, gericht aan Robin Martijn.