Machine Learning: Build your own StarCraft2 AI!

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

Machine Learning: Build your own StarCraft2 AI!

Volgens de website van de Hogeschool Rotterdam, specialiseer jij je in je opleiding uiteindelijk in een van de volgende werkgebieden: Machine Learning, Advanced Algorithms, Automated Systems en uiteraard de met IoT (Internet of Things) nauw verbonden Embedded Systems.

Om jou, voordat je begint met je specialisatie, een beeld te geven van wat deze werkgebieden inhouden, organiseert STIR een serie aan werkcolleges. In de serie Build your own… laten we je kennis maken met deze vakgebieden door professionals uit het bedrijfsleven uit te nodigen.

Deze serie trappen we graag af met het eerste onderwerp op deze lijst: Machine Learning. Hiervoor hebben wij Alten uitgenodigd. Alten is een consultancybedrijf met vestigingen in 25 landen. Zij werken voor toonaangevende bedrijven als Shell en Philips aan innovatieve oplossingen.

Alten gaat aan de hand van het RTS-spel StarCraft2 uitleggen hoe je zelf een machine learning toepassing kunt ontwikkelen. In een sessie van drie uur leer je zelf in Python aan de slag te gaan en de wedstrijd aan te gaan met je medestudenten!

Wanneer: Vrijdag 1 november van 10.00 tot 13.00 (lunch is inbegrepen)
Voorkennis vereist: Geen, al is Python-kennis handig
Voor wie: Iedere student Technische Informatica

Aanmelden kan hier! https://forms.gle/5r3MK1it2byeBSCx7 

Hopelijk tot 1 november!