Overzicht evenementen februari

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

Overzicht evenementen februari

Nu langzaamaan de meeste deadlines en toetsen op hun eind lopen, is het tijd voor weer wat leuke dingen. Om jullie een beetje op weg te helpen, hebben we een overzicht verzameld voor jullie voor de komende periode.

Competities

31 januari – 2 februari
De Global Game Jam komt er weer aan! Dit is een evenement voor alle studenten die het leuk vinden om op een luchtige manier bezig te zijn met het maken van games en het samenwerken met studenten van andere disciplines.

De Global Game Jam is een internationaal evenement waar jaarlijks duizenden games worden gemaakt, in alle vormen en maten. Je gaat samen met een gemotiveerde groep studenten aan de slag met jouw game, en dat mag eruit zien zoals jij wil: van bordspellen tot aan shooters en van RPG’s tot aan Arduino-powered real live games.

Je kan dit jaar op de Hogeschool Rotterdam meedoen, waarbij je 48 uur aan de slag gaat en kan blijven slapen op school zelf. Plaatsen zijn beperkt en de tijd tikt snel, dus meld je snel aan: https://www.aanmelder.nl/ggj 

6 februari – 7 februari
In deze tweedaagse hackathon ga je aan de slag met multidisciplinaire teams met een pittige challenge: hoe maken we alle mogelijkheden binnen de smart city toegankelijk voor iedereen?

Bij de Hackastory Hackathon staat niet alleen programmeren en prototypen centraal. Met je team bedenk je een nieuw concept, leer je werken met design thinking en vertel je het verhaal van smart cities. Jij als toekomstig design-, communicatie- of techniekprofessional zet jouw expertise in binnen dit vraagstuk.

Lijkt dit je tof? Je kunt gratis meedoen! https://www.aanmelder.nl/hackastory2020 

Evenementen

3 februari
Verder hebben we natuurlijk de maandelijkse spareribsavond weer, waar je je voor kunt aanmelden: https://stirotterdam.nl/shop/product/spareribs-avond/ 

14 februari
Deze datum doet natuurlijk bij iedereen een belletje ringelen: het is Valentijnsdag! Omdat we jullie graag ondersteunen in jullie zoektocht naar de ware, bieden we jullie daarbij een hulpmiddel aan. Je kunt anoniem rozen versturen naar je soulmate en je kunt zelfs een volwassen man in berenpak bestellen om knuffels uit te delen in je klas!

12 februari – 6 maart
Het nieuwe seizoen van de kennisquiz ‘Weet Ik Veel’ onder leiding van niemand minder dan Beau van Erven Dorens komt eraan. In dit programma wordt de algemene kennis van Nederland getest. De studio is gevuld met 300 leergierige en kundige studenten en drie bekende Nederlanders die 50 kennisvragen voorgeschoteld krijgen.

De studenten van STIR zijn door het programma uitgenodigd om deel te nemen, en daarbij maken jullie natuurlijk kans op prijzen! De beste student van de aflevering krijgt ook nog eens 25% van het gewonnen bedrag!

Je kunt je aanmelden om gratis mee te gaan: https://stirotterdam.nl/2020/01/07/doe-mee-met-het-tv-programma-weet-ik-veel/

Heel erg veel plezier de komende tijd en succes met de laatste loodjes!