Spread positive energy met Valentijn!

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

Spread positive energy met Valentijn!

Zondag is het 14 februari en dan is het Valentijnsdag. Stop niet gelijk met lezen en denk niet gelijk dit is niks voor mij want Valentijnsdag draai niet alleen om liefdes. Het is een dag om iedereen om je heen in het zonnetjes te zetten. Zeker in corona tijd kun je helaas niet veel met elkaar ondernemen. Daarom is het belangrijk om elkaar positieve energie te geven. Hoe meer hoe beter!

Daarom komt STIR met de spread positive energy actie op Valentijnsdag 14 februari. Jij kan aan ons opgeven naar wie wij een online kaart op Teams zullen sturen. Je kan kiezen uit een paar kaarten maar je kan ook om een gepersonaliseerde kaart vragen, hierbij kun je teksten, namen, onderwerpen of foto’s toevoegen.

Mocht je iemand willen bereiken buiten de studie is dit ook mogelijk. Dan hebben wij alleen het telefoonnummer of email van deze persoon nodig en sturen wij het op.

Dus:

Wil jij iemand in je omgeving een hart onder de riem steken met een leuke kaart, wil je de liefde verklaren aan jouw Valentijn of wil je gewoon je vrienden bedanken omdat ze er voor je zijn. Dat kan allemaal met deze actie!

Meld je aan op Eventbrite!

Kaart 1
Kaart 2
Kaart 3
Kaart 4
Kaart 5
Kaart 6
Kaart 7
Kaart 8
Kaart 9
Kaart 10
Kaart 11