Studentflex: bijbaan bij èchte IT-bedrijven

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

Studentflex: bijbaan bij èchte IT-bedrijven

Op zoek naar een uitdagende baan? Vind een baan die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt.

Studentflex is een uitzendbureau dat op zoek is naar duurzame verbintenissen. Wij zijn een bureau dat echt gelooft in de kracht van onze talenten, van jou. De lange termijn is alleen mogelijk als je oprecht geïnteresseerd bent in elkaar. We leren je goed kennen. Wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je goed in bent. Wij hebben geen eindeloze lijsten met vacatures. Wij presenteren onze klanten geen lange lijsten met CV’s. We praten, onderzoeken, analyseren en dan bemiddelen we.

Dat is waar wij anders zijn dan de rest.

Schrijf je in op onze website en begin te werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Krijg toegang tot ons netwerk van innovatieve klanten gevestigd in/rondom Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Zoals Uber, Adyen, Husky Intelligent Fridges, Ciphix, Slimmer AI en nog veel meer!

Wilt u meer informatie? Neem een kijkje op onze website www.studentflex.nl en neem contact met ons op.

Hulp nodig bij je sollicitatie naar deze functie? STIR helpt je natuurlijk graag!