ALV STIR 25 maart

Studievereniging Technische Informatica Rotterdam

ALV STIR 25 maart

De ALV is verplaatst naar donderdag 1 april.

Op 25 maart organiseren we onze jaarlijkse ALV. Dit is de tekst voor onze leden:

Beste student,

Aanstaande 25 maart organiseert STIR een ALV. Deze zal plaatsvinden van 16:00 tot 17:00. Normaliter is dit enkel een saaie formaliteit, maar dit keer gaan we daadwerkelijk wat spannende dingen doen.

In een ALV worden onderwerpen besproken zoals de jaarverslagen, moties die zijn ingediend door leden en natuurlijk het nieuwe bestuur. Alle leden mogen hierover meestemmen. Als student Technische Informatica beschouwen we je in dit soort zaken als lid. Je bent daarom uitgenodigd om deel te nemen aan deze ALV.

Deze ALV staat in het teken van een belangrijk voorstel: een fusie tussen STIR en CSAR. Omdat informatica en technische informatica veel overeenkomsten hebben en omdat de besturen in het verleden heel prettig hebben samengewerkt, heeft het huidige bestuur voorstellen ingediend om deze studieverenigingen met ingang van 2021-2022 te combineren.

De agenda van deze ALV kun je vinden op de website van STIR: https://stirotterdam.nl/2021/03/01/alv-stir-25-maart/

Hier vind je ook de reeds ingediende moties.

Je kunt je aanmelden voor deze ALV met de volgende link: https://forms.gle/8ZzCxEwkbjCHr9rS8. Aanmelding duurt slechts 30 seconden. Je kunt hier ook zelf moties indienen en, niet onbelangrijk, jezelf verkiesbaar stellen voor het nieuwe bestuur.

Lijkt het je leuk om aankomend studiejaar deel te worden van het bestuur van STIR? Doe dat dan! Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Op de website vind je voldoende manieren om dat te doen.

We kijken ernaar uit om jullie op 25 maart te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Beekman
Secretaris STIR

Datum: 25 maart 2021
Tijd: 16:00 – 17:00
Locatie: Teams
Aanmelden: https://forms.gle/8ZzCxEwkbjCHr9rS8

Agenda

Ingediende moties (laatst bijgewerkt op 1 maart):