Je winkelmandje

Je bent niet ingelogd
Inloggen
Vacature

(Afstudeer)stage

Netcompany

Image

Vacatureomschrijving

Wil jij stage lopen bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Bij Netcompany zijn we op zoek naar getalenteerde studenten met interesse in en affiniteit met software development. Samen proberen we jouw interesses zo goed mogelijk te matchen aan de werkzaamheden binnen onze organisatie.

Over jou

Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage in het kader van je HBO studie in de richting van Computer Science, Software Engineering of (Technische) Informatica.

Daarnaast:
  • Vindt je het leuk om complexe IT-puzzels op te lossen
  • Heb je ervaring met programmeren in C# (of ben je bereid je hierin te ontwikkelen)
  • Ben je communicatief vaardig in zowel het Nederlands als Engels

Wij bieden

  • Een open en informele sfeer in een internationale setting
  • Leuke sociale activiteiten zoals Game nights, Friday bars en feesten
  • Een prachtig kantoor vlakbij de TU Delft campus
  • Goede begeleiding, stagevergoeding en laptop
  • Dagelijks verzorgde lunch
  • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten met een maatschappelijke impact gaat werken.

Over Netcompany

Netcompany is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Vandaag de dag zijn we een internationaal bedrijf met meer dan 6.500 medewerkers uit 17 landen. Netcompany is een beursgenoteerd bedrijf en staat genoteerd op de Nasdaq Nordic. We bedienen een breed scala aan klanten in hun digitale transformatietrajecten in de publieke en private sector in heel Europa.

In Nederland werken we met 175 professionals aan innovatieve projecten, met name voor de centrale overheid. Denk hierbij aan diverse ministeries zoals VWS, OCW, Financiën, SZW en organisaties zoals RIVM, Studielink en NVM. Benieuwd naar voorbeelden van onze projecten? Ga naar: www.netcompany.com/nl/cases.

We streven vanuit een informele setting naar de hoogste kwaliteit. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Stuur je CV naar recruitment.nl@netcompany.com. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met Iris Treffers (Talent Acquisition Consultant) via +31 6 27401154.

Bij Netcompany geloven we dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt aan ons succes. Daarom worden alle gekwalificeerde kandidaten uitgenodigd om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en overtuiging, etnische achtergrond, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. We zetten ons in om een cultuur te creëren waarin we iedereen gelijke kansen bieden. #LI-IT1
. . .